U vindt het leuk, boeiend en leerzaam om met kinderen om te gaan. U stelt uw huis graag open voor de opvang van kinderen en u wilt hier graag uw werk van maken. Dan is gastouder worden wellicht iets voor u.

Gastouderbureau TiB is continue op zoek naar geschikte gastouders. Hiervoor gelden onder andere de volgende voorwaarden:

  • In bezit van MBO2 Helpende (Zorg) Welzijn of ander CAO kinderopvang gerelateerd diploma of certificaat of bereidheid om dit te volgen;
  • In bezit van geregistreerd Kinder EHBO certificaat;
  • Kan kinderen verzorgen, begeleiden en stimuleren in de ontwikkeling;
  • Heeft organisatietalent, verantwoordelijkheidsgevoel en is zelfstandig;
  • Heeft communicatieve en sociale vaardigheden om met ouders om te gaan;
  • Is minimaal 21 jaar;
  • Is lichamelijk en geestelijk gezond en spreekt goed Nederlands.

Wat heeft Gastouderbureau TiB u te bieden?

Aantrekkelijk uurtarief
Het tarief varieert tussen €5,25 en  €5,50 per kind. Meer informatie vindt u onder TARIEVEN.

Diverse bonussen
Om het nog aantrekkelijker te maken kunt u als gastouder extra bonussen verdienen. Zo ontvangt u jaarlijks (als u een jaar lang opvang heeft geboden) een bonus. Verder kunt u een bonus krijgen als u een nieuwe gastouder of een nieuw opvangkindje aanbrengt. Voor de voorwaarden kunt u contact opnemen met Gastouderbureau TiB.

Cursus Kinder-EHBO
Tevens staat er een jaarlijkse cursus Kinder EHBO op de agenda. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Maar mocht er toch iets gebeuren, dan weet u als gastouder hier naar te handelen.

Workshops/thema-avonden
Wij bieden jaarlijks minimaal 1 thema-avond aan waarbij gastouders elkaar ontmoeten en kunnen discussiëren over een specifiek onderwerp.

Advies
U kunt altijd contact opnemen met Gastouderbureau TiB bij vragen en/of problemen. Om samen te kunnen zorgen, komt Gastouderbureau TiB graag met u in contact.